www.tt.ee   Registreeru   Pildialbumid   Logi sisse 

Avaleht -> Uudised, Ettepanekud, arvamused

Eesti keel bb.tt.ee oksjonite lehel

Autor    Thread Tee uus teema Vasta antud teemale
 Teet
Postitused: 219
200
Eesti keel bb.tt.ee oksjonite lehel

"Kommentaar (peale oksjoni avamist):"
Ei kujuta ette, kuidas saab oksjoni avamise peale kommentaare asetada(?) Tõenäoliselt on siin mõeldud "pärast oksjoni avamist".

Postitus 02.06.2010 23:57 
 Vaata kasutaja seadeid Kommentaare Saada isiklik teade Külasta postitaja kodulehekülge ICQ Number     Ignoreeri  Vasta tsiteerides  
 admin
Postitused: 3247
Administrator

Kuigi ma pean õigekirjast lugu, on see minuarust natuke liiga tähenärimine.
Kas õpilane jäeti "peale tunde" või "pärast tunde", kas "peale tööd lähme sinna" või "pärast tööd lähme sinna". Ma ütleks, et maitseasi.
Minumeelest kõlab "pärast oksjoni avamist" palju võõramalt, kui "peale oksjoni avamist". Vaata ka http://keeletoimetus.ee/blogi/peale-ja-parast/ ja kui juba keeleteadlased selle üle vaidlevad, kumba peaks kasutama, siis ma arvan, et meie sinuga siin pole otsustamiseks piisavalt pädevad ja kasutame seda, mida tahame või mis suupärasem tundub.

Postitus 03.06.2010 09:49 
 Vaata kasutaja seadeid Kommentaare Saada isiklik teade     Ignoreeri  Vasta tsiteerides  
 YXteineBSApea
Postitused: 1686
1000

Sisuliselt võiks "Loo hääletus" asemel olla "Anna oma hääl" või "Hääleta" vms aga maitseasi icon_wink.gif

Postitus 03.06.2010 11:37 
 Vaata kasutaja seadeid Kommentaare Saada isiklik teade     Ignoreeri  Vasta tsiteerides  
 admin
Postitused: 3247
Administrator

Tsitaat: originaali postitas YXteineBSApea   
Sisuliselt võiks "Loo hääletus" asemel olla "Anna oma hääl" või "Hääleta" vms aga maitseasi icon_wink.gif

parandatud.

Postitus 03.06.2010 11:44 
  Näita vanemaid postitusi:      
Tee uus teema Vasta antud teemale

Hüppa:  

Lehekülg 1, kokku 1

Eelmine teema | Järgmine teema >

Reeglid:
Sa ei saa postitada uusi teemasi
Sa ei saa vastata teemadele
Sa ei saa redigeerida oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustel