Teeks niiviisi, et bb.tt.ee jutuka link avaneks uues aknas?
See aken võiks olla ka selline browserspetsiifilistest "jublakatest lage" nagu bb.tt.ee PMi teade.
PS. mingi kamm on selle polliga, preview ei tööta, edit ei tööta (kaotavad polli päris ära).
29.01.2005 20:05
admin
Postitused: 4781
tegelt võik selle polli ringi teha küsimuseks, kas kellelgi seda jutukat üldse vaja on.
30.01.2005 01:59
Tauri 32
võiks olla küll jutuks, sest siin bb.tt.ee lehel on juba suht palju kasutajaid nii et, poolt
18.05.2007 01:32
ATK
Postitused: 892
Mitu aastat vana teema üles otsitud
Pole vaja mingit jutukat, kes seal ikka käiks? Vajadusel saab asjad u2u või msni kaudu ära aetud niiet jutukas on täitsa mõttetus...
18.05.2007 08:00
Tauri 32
Tsitaat: originaali postitas ATK
Pole vaja mingit jutukat, kes seal ikka käiks? Vajadusel saab asjad u2u või msni kaudu ära aetud niiet jutukas on täitsa mõttetus...
on jh krt mitu aastat vana ups
aga ega ikka kõigi msni mul ka pole kes siin bb.tt.ee lehel kasutaja on teinud, ja ikkagi poolt
18.05.2007 13:53
ATK
Postitused: 892
Tsitaat: originaali postitas Ori
Tsitaat: originaali postitas ATK
on jh krt mitu aastat vana ups
aga ega ikka kõigi msni mul ka pole kes siin bb.tt.ee lehel kasutaja on teinud, ja ikkagi poolt
Saada siis u2u ja küsi see msn, väga raske ju?
KLe ega sa Tauri pole?
18.05.2007 16:23
admin
Postitused: 4781
Tsitaat:
KLe ega sa Tauri pole?
IP järgi vaadates, on küll...
18.05.2007 16:48
Tauri 32
Tsitaat: originaali postitas admin
Tsitaat:
KLe ega sa Tauri pole?
IP järgi vaadates, on küll...
väga õige Admin, aga nüüd ma üritan mitte lollitada , sest, et ma sain aru seda et see kes tüli noris oli Tauri32, aga jh
äkki siis saan siis ka vana konto lahti sest et vanal on
Sa ei saa postitada uusi teemasi Sa ei saa vastata teemadele Sa ei saa redigeerida oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustel